Hoitolassa käyttämäni tuotesarjat

EkoPharma Helsinki

Tähän luonnonkosmetiikka sarjaan sain ensikosketuksen vuonna 2012. EkoPharma Helsinki on ollut päähoitosarjani vuodesta 2014 lähtien ja myös asiakkaani ovat ihastuneet Helsingin helmeen. Sarjassa on selkeät ihonhoitolinjat (Vadelma, Herukka, Karpalo, Tyrni, Hilla vartalolle, miesten tuotteet, sekä hiustenhoitotuotteet) ja niitä voi sekoitella tarpeen, sekä tilanteen mukaan. Kaikilla raaka-aineilla on hoidollinen tehtävä, eikä niihin ole lisätty mitään turhaa. Tuotteet ovat tehokkaita, eivätkä aiheuta ihoärsytyksiä. Pastellista saat ostettua loistavat ihonhoitotuotteet myös kotikäyttöön.

www.naviter.fi

BTB13

Toinen käyttämäni sarja ei ole täysin luonnonkosmetiikkaa, koska sen vaikuttavia aineita oroottihappoa ja L-karnitiinia ei saada luonnosta. Muuten tuotteiden raaka-ainepohja on varsin luonnollinen, joskaan ei luonnonkosmetiikan kriteereitä täysin täyttävä. BTB13 -sarjaa olen käyttänyt lähes yhtä kauan kuin EkoPharmaa. Tällä sarjalla keskityn tekemään lähinnä aikuisen ihon anti-ageing hoitoja. BTB13 puhdistaa ja energisoi ihosoluja, auttaa terveitä ihosoluja lisääntymään ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, kuten auringon UV-säteiltä ja ilmansaasteilta.

www.naviter.fi

Yumi™Lashes

Yumi™Lashes ripsien kestotaivutus on uudenlainen menetelmä, joka saa omat ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia. Se on luonnollinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille. Kauniisti kaareutuvat ripset avartavat katsetta ja helpottavat arkirutiineja, koska et välttämättä tarvitse edes silmämeikkiä. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Kosteuttava ja ravitseva väritön hoitomaskara parantaa ja tukee onnistuneen lopputuloksen säilyttämistä mahdollisimman pitkään.

www.yumilashes.fi

YumiLashes

SHELLAC™ 14+ Day Nail Color

SHELLAC™ on kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa. Normaaliin kynsilakkaan verrattuna kestolakkaus todella pysyy. Jos haluat huolitellut ja aina kauniit kynnet, suosittelen kokeilemaan. Loistavat myös lomamatkalle ja juhliin!

www.cndsuomi.fi