Slow Beauty by Kauneuspastelli

Slow Beauty by Kauneuspastelli -kasvohoito

Hoito, joka huomioi sinut ja ihosi täydellisesti

Teen hoidon EkoPharman luonnonkosmetiikka sarjalla. Hoidossa käyttämäni tuotteet valitsen aina yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan.

Hoito aloitetaan ihon pintapuhdistuksella ja kuorinnalla. Ennen hierontaa saat tuoksutella eteerisiä öljyjä, joista valitset mieluisimman. Eteerisillä öljyillä on useampia käyttötarkoituksia. Huoneilmasta hengitettynä ne vaikuttavat esimerkiksi rentouttavasti, rauhoittavasti tai piristävästi, riippuen öljystä. Valitusta öljystä laitetaan tippoja diffuuseriin, joka vapauttaa pehmeästi tuoksua hoitotilaan. Samaa eteeristä öljyä voidaan hyödyntää hoidon aikana myös niskojen ja hartioiden hieronnassa. Eteerinen öljy sekoitetaan esimerkiksi viinirypäleen siemenöljyyn tai johonkin muuhun tuoksuttomaan, ihoa hoitavaan pohjaöljyyn.

Hieronta alkaa kallonpohjan ja päänahan hieronnalla ja alkuosuus tehdään ilman öljyä. Pään alueen hieronnan jälkeen hieron kasvot. Ennen hierontaa levitän kasvoillesi seerumin ja itse hieronnan teen ihotyypillesi sopivalla hoitoöljyllä. Hieronta päättyy niskojen ja hartiaseudun hierontaan ja voin luvata sen, että siinä vaiheessa olet jo täysin rentoutunut ❤ Hieronnan kesto on 30 minuuttia.

Kasvoillesi levitetään lopuksi hoitonaamio ja sen vaikuttaessa hieron kätesi. Kuinka usein kätesi on hierottu?

Mikä tässä hoidossa on erityistä?

Kasvojen pitkä hieronta tarjoaa loistavan mahdollisuuden imeyttää kasvoille useita erityyppisiä hoitotuotteita yhdellä kertaa. Slow Beauty by Kauneuspastelli -kasvohoito on ihoa ravitseva ja elvyttävä superhoito.

Hoidon aikana on tärkeä rauhoittua ja olla hiljaa. Hieronta poistaa jännityksiä ja saatat nukkua paremmin hoidon jälkeen. Olit sitten minkä ikäinen hyvänsä, kasvojesi lihakset, joita on paljon, voivat olla hyvinkin jännittyneet. Hieronta poistaa kireyksiä ja jännityksiä, ihonväri paranee ja ilme kirkastuu. Koska hieronta ulottuu myös päänahkaan, niskaan, hartioihin ja käsiin, tulet huomioiduksi kokonaisvaltaisesti. Olet rentoutunut.

Jos pidät kasvohoidoista, jossa huomioidaan ihosi tarpeet ja haluat päästä samalla kertaa rauhoittumaan, sekä rentoutumaan, tämä hoito on sinun hoitosi ❤

Lisäksi hoitovalikoimaan kuuluu Stressinpoisto hoito. Jos kaipaat pelkkää hierontaa ilman kasvohoitoa, kokeile tätä. Lue lisää stressinpoisto hoidosta täältä.

Kuva: Mari Lehtisalo

Jätä kommentti