Slow Beauty by Kauneuspastelli

UUTUUS

Slow Beauty by Kauneuspastelli

Italiasta lähti 1980-luvulla slow food-liike vastapainoksi pikaruoalle. Minusta ajatus on edelleen ajankohtainen ja ”slow -jotain” -teemaa voi laventaa elämän muillekin osa-alueille. Kiire on usealle arkipäivää ja se seuraa myös vapaa-ajalle. Aina vain ei ole mahdollista fiilistelyyn tai hyggeilyyn. Ajatusta on hyvä kuitenkin pysähtyä miettimään, jos olo alkaa olemaan väsähtänyt.

Olen pyöritellyt tätä aihetta mielessäni pitkään ja siitä syntyi ajatus Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoidosta. Se tarjoaa ihonhoidon lisäksi pysähtymistä ja rauhoittumista. Tulevaisuudessa tarkoituksena olisi luoda myös muita tähän teemaan sopivia hoitoja lisää.

Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito

Teen hoidon EkoPharman luonnonkosmetiikka sarjalla. Hoidossa käyttämäni tuotteet valitsen aina yksilöllisesti ja teen erilaisia marja-coctaileja, jotta ihosi saa varmasti kaiken tarvitsemansa.

Hoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus ja kuorinta. Ennen hierontaa saat tuoksutella eteerisiä öljyjä, joista valitset mieluisimman. Eteerisillä öljyillä on monia käyttötarkoituksia ja ne vaikuttavat huoneilmasta hengitettynä esimerkiksi rentouttavasti, rauhoittavasti tai piristävästi. Sinä tiedät, mitä tarvitset. Valitusta öljystä laitetaan tippoja diffuuseriin, joka vapauttaa pehmeästi tuoksua hoitotilaan. Hieronnassa käsittelen päänahkaa, kallonpohjaa, niskaa, hartioita ja kasvoja. Hieronta voidaan tehdä öljyllä tai esimerkiksi öljy-naamio -sekoitteella. Alle taputellaan hoitavia kasvovesiä ja seerumeita.

Hoidossa hierotaan myös kädet ja käsivarsia. Tätä hoitoa voidaan räätälöidä tarpeesi mukaan. Keskustelemme aina ennen hoitoa toivomuksistasi. Miltä kuulostaa?

Tein lokakuussa testihoitoja asiakkaille ja muutamalle tuttavalle. Kysyin heiltä mielipiteitä hoidoista ja kenelle he hoitoa suosittelisivat. Iästä riippumatta vahva suositus tuli juuri kiireiselle, stressaantuneelle ja rentoutusta kaipaavalle niin naiselle kuin miehelle. Pimeä vuodenaika hämyisine valoineen ja kynttilöineen täydentää ihanasti hoitokokemusta.

Mihin hoito antaa apuja, mikä tässä on erityistä?

Alun perin tarkoituksenani oli keskittyä puhtaasti rentoutumiseen. Pitkä hieronta antaa kuitenkin loistavan mahdollisuuden imeyttää kasvoille useita erityyppisiä hoitotuotteita yhdellä kertaa. Tämä hoito on siis myös ihoa ravitseva ja elvyttävä super-hoito.

Hoidon aikana on tärkeä rauhoittua ja olla hiljaa. Hieronta poistaa jännityksiä ja saatat nukkua paremmin hoidon jälkeen. Olit sitten minkä ikäinen hyvänsä, kasvojesi lihakset (joita on paljon) voivat olla hyvinkin jännittyneet. Kasvojen ihonväri paranee ja ilme kirkastuu. Koska hieronta ulottuu myös päänahkaan, niskaan, hartioihin ja käsiin, tulet huomioiduksi melko kokonaisvaltaisesti. Olet rentoutunut.

Jos pidät kasvohoidosta, jossa huomioidaan ihosi tarpeet ja haluat päästä samalla kertaa rentoutumaan, tämä hoito on sinun hoitosi ❤

Kuva: Mari Lehtisalo

Jätä kommentti