Palvelut

YIN YOUR SKIN PRO® KOSMEETTINEN GUA SHA

Kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät tekniikat perinteisestä gua shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Yin Your Skin® Pro kosmeettista gua shaa tekevät ainoastaan Katja Kokon koulutuksen käyneet koulutetut kosmetologit ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijat. Se on tehokas, luonnollinen ja miellyttävän tuntuinen tapa hoitaa ihoa. Hoito aloitetaan rinnan yläosasta, dekolteelta ja edetään aina päänahkaan saakka. Vaikka hoitoprotokolla on tarkka, jokaisessa hoidossa huomioidaan tarvittaessa asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Kosmeettisen gua shan seurauksena verenkierto vilkastuu, lymfanesteet virtaavat paremmin, jännitykset laukeavat ja ihosta tulee elinvoimaisen näköinen. Stressi heikentää verenkierron ja lymfanesteiden virtaamisen lisäksi sidekudoksen kosteuspitoisuutta. Jos sympaattinen hermosto on jatkuvasti yliaktiivisessa tilassa, tämä kaikki näkyy valitettavasti myös ihossa. Kosmeettinen gua shan teho ei rajoitu pelkästään ihon ylimpiin kerroksiin, vaan se vaikuttaa myös pinnan alle, sinne missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät. 

Gua shassa käytettävä seerumi ja ihonhoitoöljy saadaan työstettyä ihoon tehokkaasti ja gua sha -lastan monipuoliset, yhtä aikaa sekä napakat, että rentouttavat ja jännityksiä poistavat liikkeet vaikuttavat aina parasympaattiseen hermostoon asti. Tätä hoitoa voidaan hyvällä syyllä kutsua sekä ihon, että mielen hoidoksi. 

Sinulla on mahdollisuus varata aika myös kosmeettisen gua shan opastukseen. Aikaa opastukseen varataan 30 minuuttia. Käymme läpi kotona tehtävän gua shan pääperiaatteet ja juuri sinun kasvoillesi tärkeät liikkeet. Jos sinulla on oma lasta, se kannattaa ottaa mukaan. Hoitolassa on lisäksi myynnissä Katja Kokon suunnittelemia lastoja.

Kosmeettisen gua shan vaikutuksia

 • Kirkastaa ihon väriä.
 • Tuo iholle kuulautta ja elinvoimaa.
 • Silottaa ihon pintaa.
 • Kohottaa kasvojen piirteitä.
 • Poistaa turvotusta kasvojen alueelta ja silmien ympäriltä.
 • Kirkastaa ja ”avaa” silmiä.
 • Voi vähentää epäpuhtauksia (Huom! Aluksi tilanne saattaa muuttua hetkellisesti käänteiseksi.).
 • Voi vähentää pigmenttiläiskiä.
 • Tuo kasvojen luuston, kuten poskien ja leukalinjan piirteet kauniimmin esille.
 • Parantaa aineiden imeytymistä iholle.

Kosmeettisen gua shan kontraindikaatiot eli milloin hoitoa ei tule tehdä

 • Jos iho on vaurioitunut tai tulehtunut.
 • Jos iholle on laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana.
 • Veritulppa, valtimon pullistuma tai valtimon kovettumatauti.
 • Veren hyytymiseen liittyvä sairaus tai lääkitys.
 • Aktiivisessa tilassa oleva syöpä.
 • Flunssa.

PASTELLIN KASVOHOIDOT PITKÄLLÄ HIERONNALLA

Beauty Garden ”Unelmoi Puutarhassa” -kasvohoito

Tämä hoito toteutetaan ranskalaisella luonnonkosmetiikkasarjalla. Beauty Garden -sarjan tuotteiden raaka-aineet kuten mesiangervo, villiporkkanat, kurkku ja ihanat orvokit poimitaan suoraan puutarhasta.

Unelmoi Puutarhassa hoito sopii sinulle, jonka iho kaipaa kosteutusta ja virkistystä. Kasvot hierotaan käsin ja viimeistellään gua sha -lastalla. Lisäksi hierotaan niska ja hartiat. Hoitoon kuuluu myös käsien kuorinta ja hieronta.

Slow Beauty by Kauneuspastelli -kasvohoito

Vaikka Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoidossa on tietty järjestys, se tehdään jokaiselle hieman varioiden. Tuotteet valitaan EkoPharman luonnonkosmetiikka sarjasta ja kerrostetaan ihollesi, jotta se saisi kaiken tarvitsemansa. Kasvojen pintapuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi pääset rentoutumaan 30 minuuttia kestävässä hieronnassa. Kasvojen, niskan ja hartioiden lisäksi hierotaan pään aluetta, sekä naamion vaikuttaessa kädet.

Ennen hoitoa saat valita itsellesi sopivan eteerisen öljyn. Valitusta öljystä laitetaan tippoja diffuuseriin, joka vapauttaa pehmeästi tuoksua hoitotilaan. Eteeriset öljyt vaikuttavat huoneilmasta hengitettynä rentouttavasti, rauhoittavasti tai piristävästi, riippuen valitusta öljystä.

Hoidon edut

Slow Beauty by Kauneupastelli ravitsee ja elvyttää ihoa. Hoidossa tehtävä pitkä hieronta rentouttaa ja vapauttaa kireyksiä, sekä jännityksiä. Ihonväri paranee ja ilme kirkastuu. Sopii loistavasti päätetyötä tekevälle, stressaantuneelle ja vaikkapa sellaiselle, jolla ihonhoito on jäänyt vähemmälle huomiolle kiireestä johtuen. Tämä hoito auttaa mahdollisesti nukkumaan paremmin, kun pääset ihanaan rentoutumisen tilaan 😊

AJARA Ayurvedinen kasvojen hieronta

Stressi ja huolet kiristävät kasvojen lihaksia siinä missä muitakin kehomme lihaksia. Tämä ilmenee etenkin purentalihasten jumeina ja aiheuttaa mm. päänsärkyä. Kasvojen yleisilme on kireä. Jännitys estää energian, hapen ja ravinteiden kulkua. Ajara hieronnalla lisätään kasvojen lihasten ja kudosten elastisuutta, sekä aineenvaihduntaa. Hieronta kohdistuu ihon sidekudokseen ja se tehdään puhtaisiin kasvoihin ilman öljyä. Kasvosi näyttävät hoidon jälkeen rentoutuneemmilta ja virkeämmiltä. 

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona. Hoitosuositus on 5 hoitokertaa viikon välein ja sen jälkeen ylläpitohoitoja noin kerran kuukaudessa. Kasvoja on hyvä hieroa myös itse joko käsin tai esimerkiksi gua sha -lastan avulla. Kasvojen jumppa (kasvojooga tai -pilates) auttavat ylläpidossa myös. 

Ajara kasvohieronta kestää noin tunnin ja päättyy niskojen ja hartioiden rentouttavaan hierontaan, unohtamatta pään aluetta.

AJARA kasvohieronnan vaikutukset

 • Ryppyjen ja juonteiden madaltuminen
 • Lisääntynyt kasvolihasten kimmoisuus ja ilmeikkyys
 • Parantunut ihon sävy
 • Ihon pehmeneminen
 • Jännityksen lieventyminen
 • Purentaongelmien helpottuminen
 • Päänsäryn ja silmien väsymisen vähentyminen
 • Turvotuksen vähentyminen
 • Nestekierron parantuminen
 • Rentoutuminen

AJARA kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, AJARA kasvohieronta (60 min.), naamio, loppuvoiteet. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet.

AJARA Kasvohieronta

Alkupuhdistus, AJARA kasvohieronta, loppuvoiteet.

PASTELLIN KLASSISET KASVOHOIDOT

Täydellinen kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta ja höyrytys, ihon mekaaninen puhdistus, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta, naamio, loppuvoiteet. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet.

Mekaaninen ihonpuhdistus

Alkupuhdistus, kuorinta ja höyrytys, ihon mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoiteet.

Pikakasvohoito

Toteutetaan ihon tarpeiden mukaan (kosteuttava / tasapainottava / elvyttävä / kirkastava).
Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet. Niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa.

Timanttihionta

Alkupuhdistus, timanttihionta, ihotyypille sopiva naamio, loppuvoiteet. Niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa.

DITELLE 900 LAITEHOIDOT KASVOILLE

Tehokas ja monipuolinen Ditelle on suomalainen innovaatio. Sen kehittelyssä on huomioitu turvallisuus ja hoitojen tehokkuus. Kaikki hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta.

Ditelle lifting, kasvoja kiinteyttävä hoito, on yksi suosituimmista hoitomuodoista. Siinä kasvolihaksia aktivoidaan miellyttävällä tavalla ja voidaankin puhua veitsettömästä kasvojen kohotuksesta. Tämä hoito lisää ihon jäntevyyttä. Lisäksi pintaverenkierron kiihtyminen antaa kasvoille tervettä hehkua.

Ditelle ultraääni ja mikrovirta -hoidossa puolestaan saadaan tehostetusti imeytettyä hoitotuotteet ihoon. Hoidolla on myös ihokudosta napakoittava vaikutus, mutta lihasstimulaatio ei ole yhtä voimakas kuin lifting hoidossa.

Ditelle hoitoja voidaan kohdistaa tehostetusti myös huulten- ja silmänympärysalueelle.

Lisää tietoa Ditellestä voit lukea laitevalmistaja Diter Oy:n sivulta.

Ditelle lifting kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, Ditelle lifting kasvojen kiinteytyshoito, naamio, niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle ultraääni ja mikrovirta kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, Ditelle ultraääni + mikrovirta -hoito (imeyttää tehostetusti seerumin, sekä napakoittaa ihokudosta), naamio, niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle kuningatar kasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, seerumin tehokkaasti imeyttävä ja ihokudosta napakoittava ultraääni + mikrovirta -yhdistelmähoito, Ditelle lifting kasvojen kiinteytyshoito, naamio, niskan ja hartioiden hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle kasvojen lifting kokeilu

Haluatko päästä testaamaan, miltä lifting-laitehoito tuntuu ja kysellä samalla hoidosta lisää? Hoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, lifting hoidon ja hoitovoiteet.

Ditelle sarjahoidot

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona. Kasvojen lihakset kiinteytyvät siinä missä vartalonkin lihakset, mutta hoitaminen vaatii säännöllisyyttä. Sarjahoitosuosituksena on viisi käyntikertaa noin viikon välein ja ylläpitohoitojen väli on noin 4-8 viikkoa tai tarpeen mukaan. Omatoiminen lyhytkin päivittäinen kasvojumppa tai kasvojen hieronta tukevat hoitolassa tehtäviä hoitoja. 

PASTELLIN HOIDOT VARTALOLLE

Aromahieronta

Aromahieronta pohjautuu aromaterapiaan ja eteerisiin öljyihin. Hieronnan pohjaöljynä on tuoksuton viinirypäleen siemenöljy, joka ravitsee ihoa. Se sisältää mm. flavonoideja ja E-vitamiinia. Viinirypäleen siemenöljyn joukkoon sekoitetaan yhtä tai kahta eteeristä öljyä. Öljyt valitaan yhdessä asiakkaan kanssa riippuen siitä, mitä hoidolta haetaan (rentoutuminen, virkistäytyminen, lihaskireyksien vapauttaminen jne.). 

Käyttämäni eteeriset öljyt ovat laadukkaita ja osin luomulaatuisia (Frantsila, Feeling, Zoi Organic). Olen opiskellut aromaterapiaa Frantsilassa ja valmistuin aromahoitajaksi maaliskuussa 2020. Hyödynnän eteerisiä öljyjä myös kasvohoidoissa.

Lisää aromahieronnasta, sekä asiakaskokemuksista voit lukea blogistani.

PASTELLIN STRESSINPOISTO HOITO

Pastellin stressinpoisto hoito

Hyvä vaihtoehto vartalon hieronnalle. Jos olet stressaantunut tai ylivirittyneessä tilassa, kierroksia hyvin laskeva hoito saattaa olla toisen ihmisen kosketus.

Hoito aloitetaan pään alueelta ja tehdään ilman öljyä. Kun kallonpohja ja pään alue on käsitelty, saat rentouttavan kasvohieronnan. Hieronta tehdään ihotyypillesi sopivalla ihonhoitoöljyllä. Kasvojen hieronnan jälkeen hierotaan niska, sekä hartiat, kädet ja jalkaterät. Kehon ääripäiden käsittely tyynnyttää mieltä ja poistaa jännityksiä. Hieronta on lempeää ja samalla napakkaa. Hoidossa voidaan hyödyntää myös eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta rauhoittavasti ja rentouttavasti. Silmiesi päälle voidaan asettaa painotyyny, joka vahvistaa aistikokemusta.

Hieronta kestää kokonaisuudessaan noin tunnin. Hoito löytyy ajanvarauksesta kohdasta ”Muut hieronnat”.

Jos haluat pitää maskin kasvoilla hoidon ajan, voidaan kasvojen hieronta jättää tekemättä.

PASTELLIN HEMMOTTELUPAKETIT

(löytyvät ajanvarauksesta kohdasta hoitopaketit)

KauneusPastellin hemmottelupaketit sopivat kaikille rentoutumiseen ja stressinpoistoon. Pidempi hoitoaika takaa sen, että kovimmatkin kierrokset laskevat. Jos sinulla on ajatus omasta unelmahoidosta, jokin variaatio alla olevista, saat toivoa myös räätälöityä versiota. Hemmottelupaketti on myös hyvä lahjaidea.


Nämä hoidot tekevät hyvää, sekä keholle, että mielelle ja käyvät minilomasta ❤️

Aromahieronta vartalolle 45 min. + Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito 1 h 15 min.

Hoidon sisältö

Rentouttava ja lempeä aromahieronta: selän ja jalkojen hieronta eteerisellä öljyllä. Eteerinen öljy valitaan asiakkaan toiveiden mukaan (virkistävää / rentouttavaa / rauhoittavaa).

Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito: kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, pään alueen, kasvojen, niskan ja hartioiden hieronta (30 min.), naamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet.

Kasvohoito tehdään suomalaisella luonnonkosmetiikkasarja Ekopharmalla, huomioiden ihon yksilölliset tarpeet.

Hoidon päätteeksi tarjoilu, joka sisältää terveysshotin tai vastaavan juoman ja pientä hyvää, kuten tummaa suklaata ja pähkinöitä.

Hoitoon varattu kokonaisaika 2h 30 min.

Aromahieronta vartalolle 45 min. + Kasvohoito 45 min.

Hoidon sisältö

Rentouttava ja lempeä aromahieronta: selän ja jalkojen hieronta eteerisellä öljyllä eli saman kaavan mukaan kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa. 

Kasvohoito: kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, pään alueen, kasvojen, niskan ja hartioiden hieronta (30 min.). Hierontaan valitaan ihotyypille räätälöity seerumin, ihonhoitoöljyn ja naamion coctail, joka hoitaa ja ravitsee ihoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Hoidon päätteeksi tarjoilu, joka sisältää terveysshotin tai vastaavan juoman ja pientä hyvää, kuten tummaa suklaata ja pähkinöitä.

Hoitoon varattu kokonaisaika 2h.

Aromahieronta vartalolle 60 min. + pään alueen, kasvojen, sekä niskan ja hartioiden hieronta 30 min.

Hoidon sisältö

Rentouttava ja lempeä aromahieronta: hieronta toteutetaan toiveiden mukaan (esimerkiksi selkä, jalat ja käsivarret). Pään alueen hieronta ilman öljyä, kasvojen hieronta ihotyypille sopivalla öljyllä. Niskan ja hartioiden hieronnassa käytetään samaan öljyä kuin vartalon hieronnassa.

Hoidon päätteeksi tarjoilu, joka sisältää terveysshotin tai vastaavan juoman ja pientä hyvää, kuten tummaa suklaata ja pähkinöitä.

Hoitoon varattu kokonaisaika 2h.

PASTELLIN HOIDOT JALKAHOIDOT

Jalkahoidoista

Jalkojen hoito on tärkeä osa terveyttä, hyvinvointia ja hyvää oloa. Iän myötä edellä mainittuja asioita tulee viimeistään arvostamaan, kun erilaisia vaivoja ilmaantuu.

Itse olen pilannut jalkani kulkemalla nuorempana vääränkokoisilla kengillä, korkeilla koroilla ja toisaalta juoksuharrastus on myös muokannut varpaat ja kynnet omanlaiseksi vuosikymmenten saatossa. Huolenpidosta huolimatta historia jättää jälkensä ja geeniperimä viimeistelee. Pidän jalkojen hoitoa vähintään yhtä tärkeänä kuin esimerkiksi ihonhoitoa. Varmasti jokainen meistä toivoisi kulkevansa omin jaloin loppuun asti. Ihan kaikkeen ei voi vaikuttaa, mutta osuutensa voi tehdä.

Varatessasi aikaa jalkahoitoon, kannattaa huomioida jalkojen kunto. Jos sinulla on paksuuntuneita kynsiä, paljon kovettumia ja/tai känsiä ja koet tarvitsevasi perusteellisemman jalkahoidon, ilman että esimerkiksi hieronta-ajasta tingitään, kannattaa varata pidempi aika. Hieronta on suurimmalle osalle se paras osuus, joten sille kannattaa antaa aikaa.

Jalkahoitojen tekeminen on palkitsevaa, koska positiivinen hoitotulos näkyy heti 😊

YHTEYSTIEDOT
Kauneus- ja Hyvinvointipiste Pastelli
minna@kauneuspastelli.fi

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Suomen kosmetologien yhdistys