Laitehoidot kasvoille: Mitä valita? Ditelle Liftingin ja BTB13 Micro-Meso Therapy’n eli mikroneulauksen erot

Kirjoitan sosiaalisessa mediassa usein erilaisten hierontojen positiivisista vaikutuksista ja siitä, kuinka paljon pidän hierontojen tekemisestä. Vähemmälle huomiolle ovat jääneet laitteilla tehtävät hoidot. Niitäkin teen paljon ja laitteilla tehtävillä hoidoilla on ehdottomasti paikkansa.

Haluan tässä jutussani nostaa esiin kaksi toisistaan hieman poikkeavaa hoitoa. Toivon, että tästä on sinulle apua ja vertailu helpottaa valintaasi, kun mietit omaan tarpeeseesi parasta mahdollista hoitoa. 

Mitä seikkoja kannattaa huomioida, kun valitsee itselleen sopivaa hoitoa? 

Ikä, ihon kunto, sekä mahdolliset ongelmat ratkaisevat sen, mitä hoitoa kannattaa milloinkin lähteä tekemään. Jos huolenasi on esimerkiksi veltostunut iho ja iho itsessään on hyvässä kunnossa, Ditellen lifting hoito on oikea valinta. Lifting laittaa kasvolihakset jumppaamaan, verenkierto paranee ja yleisilme on hoidon jälkeen virkistynyt. Lifting hoitoon voidaan yhdistää myös täsmähoitona toteutettava huulten ympärillä olevien ryppyjen hoito tai silmäluomien turvotusta poistava hoito.  

Jos ihossasi on ryppyjä, pigmenttimuutoksia, suuria ihohuokosia (aknearpia) tai se on esimerkiksi samea, niin mikroneulaus on ehdottomasti paras vaihtoehto. Mikroneulauksessa ihon pintaa hoidetaan pikkutarkasti kolmella eri hoitopäällä. Hoidon jälkeen iho saattaa punottaa jonkin verran, mutta yleensä hoitoa seuraavana päivänä tilanne on normalisoitunut. Sanotaan, että viikon kuluttua hoidosta iho on parhaimmillaan. Itselläni se on ollut sitä jo heti seuraavana päivänä ? Tässä on siis huomioitava yksilölliset erot.

Yleisenä sääntönä voidaan pitää, että mikroneulausta voidaan hyvin tehdä jo alle -40 -vuotiaille ja siitä ylöspäin, jos syitä löytyy, mutta Ditelle lifting -hoito on 40+ ja siitä iästä ylöspäin olevien hoito.  

Lyhyesti sanottuna näillä laitteilla tehtävät hoidot:

  • Parantavat ihon väriä 
  • Napakoittavat ihoa
  • Kohottavat ilmettä (Ditelle lifting)
  • Poistavat lihasjännityksiä (Ditelle lifting)
  • Tehostavat hoidossa käytettävien vaikuttavien aineiden imeytymistä

Vielä muutama sana Ditelle ultraääni-mikrovirta hoidosta

Kauneus- ja Hyvinvointipiste Pastellin hoitovalikoimaan kuuluu myös Ditelle ultraääni-mikrovirta hoito. Se sisältyy automaattisesti Ditelle kuningatar kasvohoitoon lifting hoidon lisäksi. Ultraääni-mikrovirta hoito ei ole yksin yhtä tehokas lihasaktivaatiohoito kuin esimerkiksi Ditelle lifting hoito on, mutta se soveltuu esimerkiksi sellaiselle, joka arastelee sähkölaitehoitoja. Ultraääni-mikrovirta hoidossa käytettävä virta on erittäin matalaa tasavirtaa, joka aktivoi pintaverenkiertoa, aineenvaihduntaa ja parantaa näin ihon väriä, sekä napakoittaa ihoa. Lisäksi hoidossa samaan aikaan käytettävä ultraääni imeyttää hoidossa käytettävän seerumin tehokkaasti. Tämä hoitomuoto yksin sopii hyvin nuoremmallekin iholle.

Sanomattakin on lienee selvää, että parhaimmat ja kestävimmät tulokset tulevat sarjahoidoissa, sekä sen jälkeisissä noin kuukauden välein tehtävissä ylläpitohoidoissa. Tärkeää menoa tai juhlia varten kertakäyntinäkin toteutettu hoito piristää ilmettä kummasti, kunhan ajoitus on oikea.

Toivottavasti tästä oli sinulle apua ? Palvelut osiosta löydät vielä tarkemmat hoitokuvaukset kaikista näistä hoidoista. Jos yhä edelleen mietit, mikä olisi sinulle se paras hoito, autan valinnan tekemisessä. Tiedustelut voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen minna(at)kauneuspastelli.fi tai soittamalla numeroon 045 138 8882.

Jätä kommentti