PALVELUT JA HINNASTO

Käytän kaikissa kasvohoidoissani kahta laadukasta ammattikosmetiikkasarjaa, joista minulla on jo vuosien kokemus. Molemmat näistä tuotesarjoista valmistetaan Helsingissä.

EkoPharma Helsinki on luonnonkosmetiikkasarja, joka on suunniteltu huomioimaan suomalaisen ihon erityistarpeet. Sarjan tuotteiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja erittäin tehokkaita. Tuotteiden teho perustuu ravintorikkaisiin kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin.

BTB13-sarjan takana on suomalainen tutkijaryhmä, joka on kehittänyt BTB13™ -yhdisteen (BT = L-karnitiini ja B13 =- oroottihappo). Sarjan teho pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. Oroottihapon tuotanto vähenee ikääntyessä tai esimerkiksi ympäristön haittavaikutuksien, sairauksien tai lääkeaineiden vuoksi. Oroottihappo auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriöitä, joista useat iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. L-karnitiini toimii oroottihapon kuljettimena ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa. BTB13-sarjan tuotteet sisältävät myös mm. antioksidantteja ja vitamiineja, sekä kotimaisia marjoja.

Kaikessa on aina tärkeää huomioida kokonaisuus. Iho-ongelmissa tulee kiinnittää huomiota myös ravitsemuksellisiin ja hormonaalisiin tekijöihin, stressiin, kiireeseen ja muihin sellaisiin seikkoihin, jotka saattavat vaikuttaa ihon kuntoon. Toisinaan tämä kaikki vaatii paljon kärsivällisyyttä ja mahdollisten iho-ongelmien perimmäisten syiden löytymiseen voi mennä aikaa.

Lisää tietoa EkoPharma Helsinki ja BTB13 -sarjoista löydät www.naviter.fi.

HINNASTO

PASTELLIN HYVÄN OLON JA HYVINVOINNIN HOIDOT
Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito huomio sinut ja ihosi täydellisesti 75 min, 95€
Vaikka tässä hoidossa on tietty järjestys, se tehdään jokaiselle hieman varioiden. Tuotteet valitaan EkoPharman luonnonkosmetiikka sarjasta ja kerrostetaan ihollesi, jotta se saisi kaiken tarvitsemansa juuri sinulle sopivalla tavalla. Kasvojen pintapuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi pääset rentoutumaan 30 minuuttia kestävästä hieronnasta, joka käsittää pään alueen, niskahartiaseudun, kasvot, sekä kädet.

Ennen hierontaa saat valita eteerisen öljyn, jota laitetaan diffuuseriin. Se vapauttaa pehmeästi tuoksua hoitotilaan. Eteerisillä öljyillä on monia käyttötarkoituksia ja ne vaikuttavat huoneilmasta hengitettynä esimerkiksi rentouttavasti, rauhoittavasti tai piristävästi.

Hoidon edut: Rentouttaa ja vapauttaa jännityksiä. Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekiertoa ja tekee lihaksista, sekä ihosta elastisemmat. Kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Sopii loistavasti päätetyötä tekevälle! Auttaa mahdollisesti nukkumaan paremmin, kun otat hoitosi päivän päätteeksi ja annat itsellesi luvan olla rauhassa sen jälkeen.

AJARA Ayurvedinen Kasvohoito 90 min, 125€

Alkupuhdistus, kuorinta, AJARA kasvohieronta (60 min.), naamio, loppuvoiteet. Naamion aikana hierotaan kädet tai jalat valintasi mukaan.

AJARA Kasvohieronta 70 min, 75€ (sarjahoitona 65€)
Alkupuhdistus, AJARA kasvohieronta, loppuvoiteet.

AJARA- luonnollinen nuorentava kasvohieronta perustuu intialaiseen Ayurveda-lääketieteeseen ja nykyaikaiseen länsimaiseen tietoon. Kun kärsit stressistä, olet väsynyt ja kaipaat rauhoittumista, tämä on oikea hoito sinulle.

Stressi ja kiire kiristävät kasvojen lihaksia siinä missä muitakin kehomme lihaksia. Jännitys estää energian, hapen ja ravinteiden kulkua. Ikääntyminen ja siihen liittyvät vanhenemisen merkit kuuluvat elämään, mutta turhista jännityksistä on hyvä päästä eroon. Tällä hieronnalla lisätään kasvojen lihasten ja kudosten elastisuutta, sekä aineenvaihduntaa. Kasvosi näyttävät hoidon jälkeen rentoutuneemmilta ja virkeämmiltä. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona. Hoitosuositus 5-8 hoitokertaa viikon välein ja sen jälkeen tarpeen mukaan muutamia kertoja vuodessa. Tämä hoito sopii sinulle, joka et välitä laitehoidoista.

Hoito vaikuttaa mm. seuraavanlaisesti

• Ryppyjen ja juonteiden madaltuminen
• Lisääntynyt kasvolihasten kimmoisuus ja ilmeikkyys
• Parantunut ihon sävy
• Ihon pehmeneminen
• Jännityksen lieventyminen
• Purentaongelmien helpottuminen
• Päänsäryn ja silmien väsymisen vähentyminen
• Turvotuksen vähentyminen
• Lymfa- ja verenkierron parantuminen
• Rentoutuminen

Kuumakivihieronta vartalolle 75min, 90€

Kuumakivihieronta jaloille ja selälle 45 min, 65€

PASTELLIN KLASSISET KASVOHOIDOT
Täydellinen kasvohoito 90 min, 95€
Alkupuhdistus, kuorinta, ihon mekaaninen puhdistus, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta, naamio, loppuvoiteet. Naamion aikana hierotaan kädet tai jalat valintasi mukaan.

Mekaaninen ihonpuhdistus 60 min, 78€
Alkupuhdistus, kuorinta, ihon mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoiteet.

Timanttihionta 45 min, 73€
Alkupuhdistus, timanttihionta, ihotyypille sopiva naamio, loppuvoiteet. Niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa.

Ultraäänipuhdistus 45 min, 73€
Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, ihotyypille sopiva naamio. Niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa.

Kaikkiin kasvohoitoihin voidaan yhdistää timanttihionta tai ultraäänipuhdistus. Hoidon yhteydessä hinta +15€.

Tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaan EkoPharma Helsinki luonnonkosmetiikka sarjasta.

PASTELLIN TEHOKKAAT KASVOHOIDOT
BTB13 Pro-Age kasvohoito 90 min, 115€
Alkupuhdistus, kuorinta, seerumin imeytys Ditelle ultraäänellä, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana hierotaan kädet tai jalat valintasi mukaan.

Tähän hoitoon voidaan lisätä myös Ditelle kasvojen lifting-hoito tai silmänympäryshoito tai huultenympäryshoito +25€/15€/15€.

Huom! Kasvojen Ditelle lifting-hoidon yhteyteen ei suositella kasvojen hierontaa.

BTB13 Tehohoito ihoa kirkastamaan ja kosteuttamaan 90 min, 125€
Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi + BTB13 erikoishoitotuotteet, räätälöity vitamiinirikas naamio, joka hierotaan kasvoille. Hoidon päätteeksi niska-hartiaseudun hieronta. Loistava hoito kuivalle ja elottomalle iholle!

Mikroneulaus 1. kerta 75 min, 165€ / jatkokäynnit 60 min, 115€
Alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus, naamio (hierotaan lopuksi kevyesti kasvoille, ei poisteta).

Mikroneulauksessa pystytään tehokkaasti vaikuttamaan ikääntymisen merkkeihin, kuten hienoihin juonteisiin, ryppyihin ja pigmenttimuutoksiin. Hoito vahvistaa myös couperosa ihoa. Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito ja sen ansiosta ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen.
Mikroneulauksessa käytettävä hoitorulla on henkilökohtainen ja sitä säilytetään hoitolassa. Suosituksena on 4-6 kerran sarjahoito. Jokaisen hoidon jälkeen annetaan mukaan pieni BTB13 hoitovoide näyte, sekä loput hoidossa käytetystä BTB13 seerumista. Parhaimmat tulokset saadaan, kun ihoa hoidetaan kotona samoilla hoitotuotteilla sarjahoitokertojen välillä.

Räätälöidyt BTB13 Pro-Age hoidot 60-90 min.
Hoito voi sisältää esimerkiksi Ditelle lifting -hoidon, timanttihionnan, kasvojen ja/tai niska-hartiaseudun rentouttavan hieronnan sinun toivomustesi ja tarpeidesi mukaan. Jos et ole varma, mitä haluat tai tarvitset, vastaan mielelläni kysymyksiisi, joko puhelimitse (045 – 138 8882) tai sähköpostilla (minna@kauneuspastelli.fi). Kysy rohkeasti, autan mielelläni!

DITELLE 900 LAITEHOIDOT KASVOJEN ALUEELLE
Tehokas ja monipuolinen Ditelle on suomalainen innovaatio. Sen kehittelyssä on huomioitu turvallisuus ja hoitojen tehokkuus. Kaikki hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta.

Ditelle lifting, kasvoja kiinteyttävä hoito, on yksi suosituimmista hoidoista. Siinä kasvolihaksia aktivoidaan miellyttävällä tavalla ja voidaankin puhua veitsettömästä kasvojen kohotuksesta. Tämä hoito lisää jäntevyyttä, aktivoi verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Ditelle hoitoja voidaan kohdistaa tehostetusti myös huulten- ja silmänympärysalueelle, sekä yksittäisiin juonteisiin kasvoilla. Silmänympäryshoidot käyvät sekä silmänympärysalueen turvotukseen (jos kyse on nesteturvotuksesta, ei rasvasta silmänympärysalueella), että silmänympärysalueen juonteisiin. Joissain tapauksissa silmänympärysalueen turvotuksen lähtiessä pois, iho alueella saattaa muuttua ryppyiseksi, mikä on varsin loogista. Jos näin tapahtuu, niin nämä kaksi hoitoa on järkevä yhdistää ja jatkossa tehdä hoito ensin juonteille ja jatkaa sen jälkeen turvotuksen poistavaa ohjelmaa.

Lisäksi couperosa iholle, sekä akneen löytyy oma hoito-ohjelma, joka poistaa tehokkaasti punoitusta ja tulehdusta iholta. Näitä hoitoja suositellaan otettavaksi sarjahoitona parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lisää tietoa Ditellestä voit lukea laitevalmistajan sivulta www.diter.com.

Ditelle kasvojen lifting hoito 90 min, 125€
Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lifting, seerumin imeytys Ditelle ultraäänellä, naamio, niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle kokonaisvaltainen kasvojen alueen hoito 120 min, 158€
Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen lifting, täsmä hoito valinnan mukaan (silmän- tai huultenympärysalue tai kasvojen alueen yksittäiset juonteet), seerumin imeytys Ditelle ultraäänellä, naamio, niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle couperosa ihon hoito 60 min, 75€
Alkupuhdistus, kevyt entsymaattinen kuorinta, couperosa alueen käsittely, rauhoittava naamio, niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle akneihon hoito 60 min, 65€
Alkupuhdistus, kuorinta, akne alueen käsittely, naamio, hoitovoide.

Ditelle sarjahoidot
Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona. Kasvojen lihakset kiinteytyvät siinä missä vartalonkin lihakset. Yhdellä kertaa ei taivas aukene, valitettavasti. Omatoiminen kasvojumppa kotona tai vaikkapa autossa antaa aimo annoksen lisä boostia! Myös muissa kuin kasvojen kiinteytyshoidossa suositellaan sarjahoitoja.

Ditelle kasvojen lifting sarjahoito (hoitojen väli 7-10 päivää) 5 x 30 min, 225€
Alkupuhdistus, kasvojen lifting, hoitovoiteet.

Ditelle silmänympärysalueen sarjahoito (hoidot 1-2 kertaa / vko) 5 x 30 min, 190€
Alkupuhdistus, silmänympäryshoito, silmänympärysvoide.

Ditelle huultenympärysalueen sarjahoito (hoidot 1-2 kertaa / vko) 5 x 30 min, 190€
Alkupuhdistus, huultenympäryshoito, hoitovoide.

Ditelle yksittäisten juonteiden sarjahoito (hoidot 1-2 kertaa / vko) 5 x 30 min, 190€
Alkupuhdistus, juonteen/juonteiden hoito, hoitovoide.

Ditelle couperosan sarjahoito (hoidot 1-2 kertaa / vko) 5 x 30 min, 225€
Alkupuhdistus, couperosa alueen hoito, hoitovoide.

Ditelle aknen sarjahoito ((hoidot 1-2 kertaa / vko) 3 x 30 min, 135€
Alkupuhdistus, akne alueen hoito, hoitovoide.

PASTELLIN HOIDOT KÄSILLE JA JALOILLE
Käsihoito 60 min, 60€
Kynsien viilaus, kynsien ja kynsinauhojen hoito, käsien hieronta, väritön lakkaus (Boho-sarja). Käsihoidon tuotteet EkoPharman Hilla sarjasta.
Halutessasi kynsien värilakkauksen, vaihtoehtona ovat Boho-sarjan lakat (vegaaninen) +10€ tai CND Shellac yksivärinen kestolakkaus +20€.

Hemmotteleva erikoiskäsihoito kuiville käsille 75 min, 75€
Kynsien viilaus, kynsien ja kynsinauhojen hoito, käsien kuorinta ja hieronta, naamio, sekä väritön lakkaus (Boho-sarja). Käsihoidon tuotteet EkoPharman Hilla sarjasta.

CND Shellac kestolakkaus 45 min, 45€
Kynsien viilaus, kynsien ja kynsinauhojen hoito, yksivärinen lakkaus.

Kestolakkauksien poisto ja uusi lakkaus 60 min, 55€

Kestolakkauksien poisto 15€

Jalkahoito 60 min, 65€
Jalkojen liotus, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen, kevyt hieronta.

Spa jalkahoito 90 min, 78€ (/yksivärinen CND Shellac kestolakkaus +25€)
Jalkojen liotus ja kevyt kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen, hieronta ja kynsien lakkaus. Jalkahoidon tuotteet EkoPharman Hilla sarjasta.

MUUT HOIDOT
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30€ (kasvohoidon yhteydessä 25€)
Ripsien kestovärjäys 20€ (kasvohoidon yhteydessä 18€)
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys 20€ (kasvohoidon yhteydessä 18€)

YumiLashes ripsien kestotaivutus (sis. kestovärjäyksen ripsiin) 75 min, 80€
Kulmien värjäys kestotaivutuksen yhteydessä +18€
Lisää tietoa kestotaivutuksista www.yumilashes.fi.

Sokeroinnit (naisille)
Sääret 40€
Reidet 40€
Sääret ja reidet 75€
Bikini linja 35€
Kainalot 28€
Käsivarret 40€
Ylähuuli- ja leuka 10€ (kasvohoidon yhteydessä 8€)

Oikeiden tuotteiden valinta juuri sinun ihollesi 30 min, 30€
Tuntuuko siltä, että oikeiden ihonhoito tuotteiden löytäminen on hankalaa tai kaipaat apua/ideoita päivittäiseen ihonhoitoosi? Voit varata henkilökohtaisen 30 minuutin ajan, jonka aikana käymme yhdessä läpi, mitkä tuotteet sinulle sopivat parhaiten juuri tällä hetkellä. Saat mukaasi hoitoreseptin. Veloitus 30€ korvataan tuoteoston yhteydessä.

RAVINTONEUVONTA
Tiedot tästä löydät Ravintoneuvonta-osiosta.