PALVELUT JA HINNASTO

Käytän kaikissa kasvohoidoissani kahta laadukasta ammattikosmetiikkasarjaa, joista minulla on jo vuosien kokemus. Molemmat näistä tuotesarjoista valmistetaan Helsingissä.

EkoPharma Helsinki on luonnonkosmetiikkasarja, joka on suunniteltu huomioimaan suomalaisen ihon erityistarpeet. Sarjan tuotteiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja erittäin tehokkaita. Tuotteiden teho perustuu ravintorikkaisiin kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin.

BTB13-sarjan takana on suomalainen tutkijaryhmä, joka on kehittänyt BTB13™ -yhdisteen (BT = L-karnitiini ja B13 =- oroottihappo). Sarjan teho pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. Oroottihapon tuotanto vähenee ikääntyessä tai esimerkiksi ympäristön haittavaikutuksien, sairauksien tai lääkeaineiden vuoksi. Oroottihappo auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriöitä, joista useat iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. L-karnitiini toimii oroottihapon kuljettimena ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa. BTB13-sarjan tuotteet sisältävät myös mm. antioksidantteja ja vitamiineja, sekä kotimaisia marjoja.

Kaikessa on aina tärkeää huomioida kokonaisuus. Iho-ongelmissa tulee kiinnittää huomiota myös ravitsemuksellisiin ja hormonaalisiin tekijöihin, stressiin, kiireeseen ja muihin sellaisiin seikkoihin, jotka saattavat vaikuttaa ihon kuntoon. Toisinaan tämä kaikki vaatii paljon kärsivällisyyttä ja mahdollisten iho-ongelmien perimmäisten syiden löytymiseen voi mennä aikaa.

Lisää tietoa EkoPharma Helsinki ja BTB13 -sarjoista löydät www.naviter.fi.

HINNASTO

GUA SHA -HOIDOT
Gua sha on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty hoitoväline ja oma hoitomuotonsa, jota on käytetty tuhansia vuosia esimerkiksi kiputilojen hoitoon. Gua sha soveltuu erinomaisesti myös kasvojen ihon hoitoon.

Gua sha
• Kiinteyttää ja kohottaa kasvojen linjoja
• Silottaa ihoa
• Parantaa ihon elastisuutta
• Lieventää purentaongelmia
• Poistaa jännityksiä ja kireyksiä
• Vähentää turvotusta ja poistaa kuona-aineita

Huom!
Jos ihosi on hyvin herkkä ja/tai ohut, niin silloin kannattaa valita joku toinen hoitomuoto. Ainoastaan kevyesti tehty lymfaattinen painelu, joka parantaa nestekiertoa ja poistaa turvotusta, voi tulla kyseeseen.
Ihottumat, tulehdukset hoidettavalla alueella, akne tai kohollaan olevat luomet ovat myös hoidon kontraindikaatioita.

Gua sha -kasvohoito 60 min, 83€
Kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, kasvojen ja kaulan alueen gua sha -hieronta, naamio, loppuvoiteet. Naamion vaikuttaessa saat rentouttavan niskojen, hartioiden ja päänalueen hieronnan.

Käytän hoidossa luonnonkosmetiikkasarja EkoPharman tuotteita. Sarjalla on kattava valikoima seerumeita ja ihonhoitoöljyjä, jotka saadaan gua shan avulla imeytettyä tehokkaasti ihollesi.

Gua sha hieronta 40 min, 58€
Kasvojen pintapuhdistus, gua sha -hieronta kasvoille, sekö käsin tehtävä niskojen ja hartioiden hieronta, loppuvoiteet. Gua sha -hierontaan valitaan ihotyypillesi sopiva seerumi ja ihonhoitoöljy.

PASTELLIN HYVÄN OLON JA HYVINVOINNIN HOIDOT
Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito huomio sinut ja ihosi täydellisesti 75 min, 95€
Vaikka tässä hoidossa on tietty järjestys, se tehdään jokaiselle hieman varioiden. Tuotteet valitaan EkoPharman luonnonkosmetiikka sarjasta ja kerrostetaan ihollesi, jotta se saisi kaiken tarvitsemansa juuri sinulle sopivalla tavalla. Kasvojen pintapuhdistuksen ja kuorinnan lisäksi pääset rentoutumaan 30 minuuttia kestävästä hieronnasta, joka käsittää pään alueen, niskahartiaseudun, kasvot, sekä kädet.

Ennen hierontaa saat valita eteerisen öljyn, jota laitetaan diffuuseriin. Se vapauttaa pehmeästi tuoksua hoitotilaan. Eteerisillä öljyillä on monia käyttötarkoituksia ja ne vaikuttavat huoneilmasta hengitettynä esimerkiksi rentouttavasti, rauhoittavasti tai piristävästi.

Hoidon edut: Rentouttaa ja vapauttaa jännityksiä. Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekiertoa ja tekee lihaksista, sekä ihosta elastisemmat. Kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Sopii loistavasti päätetyötä tekevälle! Auttaa mahdollisesti nukkumaan paremmin, kun otat hoitosi päivän päätteeksi ja annat itsellesi luvan olla rauhassa sen jälkeen.

AJARA Ayurvedinen Kasvohoito 90 min, 125€
Alkupuhdistus, kuorinta, AJARA kasvohieronta (60 min.), naamio, loppuvoiteet. Naamion aikana hierotaan kädet tai jalat valintasi mukaan.

AJARA Kasvohieronta 70 min, 75€ (sarjahoitona 65€)
Alkupuhdistus, AJARA kasvohieronta, loppuvoiteet.

AJARA- luonnollinen nuorentava kasvohieronta perustuu intialaiseen Ayurveda-lääketieteeseen ja nykyaikaiseen länsimaiseen tietoon. Kun kärsit stressistä, olet väsynyt ja kaipaat rauhoittumista, tämä on oikea hoito sinulle.

Stressi ja kiire kiristävät kasvojen lihaksia siinä missä muitakin kehomme lihaksia. Jännitys estää energian, hapen ja ravinteiden kulkua. Ikääntyminen ja siihen liittyvät vanhenemisen merkit kuuluvat elämään, mutta turhista jännityksistä on hyvä päästä eroon. Tällä hieronnalla lisätään kasvojen lihasten ja kudosten elastisuutta, sekä aineenvaihduntaa. Kasvosi näyttävät hoidon jälkeen rentoutuneemmilta ja virkeämmiltä. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona. Hoitosuositus 5-8 hoitokertaa viikon välein ja sen jälkeen tarpeen mukaan muutamia kertoja vuodessa. Tämä hoito sopii sinulle, joka et välitä laitehoidoista.

Hoito vaikuttaa mm. seuraavanlaisesti

• Ryppyjen ja juonteiden madaltuminen
• Lisääntynyt kasvolihasten kimmoisuus ja ilmeikkyys
• Parantunut ihon sävy
• Ihon pehmeneminen
• Jännityksen lieventyminen
• Purentaongelmien helpottuminen
• Päänsäryn ja silmien väsymisen vähentyminen
• Turvotuksen vähentyminen
• Lymfa- ja verenkierron parantuminen
• Rentoutuminen

HOIDOT VARTALOLLE

Aromahieronta
Aromahieronta pohjautuu aromaterapiaan ja eteerisiin öljyihin. Vartalohieronnan pohjaöljynä on viinirypäleen siemenöljy ja siihen lisätään yhtä tai kahta eteeristä öljyä. Öljyt valitaan jokaiseen hoitoon yksilöllisesti toivomuksia kuunnellen. Käyttämäni eteeriset öljyt ovat laadukkaita ja osin luomulaatuisia (Frantsila, Feeling). Olen opiskellut aromaterapiaa Frantsilassa ja valmistuin aromahoitajaksi maaliskuussa 2020. Hyödynnän eteerisiä öljyjä myös kasvohoidoissa.

Lisää aromahieronnasta, sekä asiakaskokemuksista voit lukea Ajankohtaista osiosta otsikolla ”Mitä aromahieronta on?”.

Aromahieronta vartalolle 60 min, 79€

Aromahieronta selälle ja jaloille tai esimerkiksi käsivarsille 45 min, 59€

Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta on hyvin pitkälle samanlaista kuin aromahieronta. Oman lisänsä antavat kuitenkin lämmittävät basalttikivet. Tavoitteena näissä molemmissa hieronnoissa on sekä mielen, että kehon rentouttaminen ja rauhoittaminen. Kuumakivihieronta on erityisen ihanaa talviaikana, kun kehon lämpö on yleensä kylmästä ja viimasta viileänä ja lihakset ovat jo senkin vuoksi jumissa. Kivien lempeä lämpö tehostaa rentoutumista ja poistaa kireyksiä, sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Myös kuumakivihieronnassa voidaan hyödyntää eteerisiä öljyjä, jos niin haluat.

Kuumakivihieronta vartalolle 70 min, 90€

Kuumakivihieronta jaloille ja selälle 45 min, 66€

HEMMOTTELUPAKETIT (löytyvät ajanvarauksesta kohdasta hoitopaketit)
KauneusPastellin hemmottelupaketit sopivat kaikille rentoutumiseen ja stressinpoistoon. Pidempi hoitoaika takaa sen, että kovimmatkin kierrokset laskevat. Jos sinulla on ajatus omasta unelmahoidosta, jokin variaatio alla olevista, saat toivoa myös räätälöityä versiota. Hemmottelupaketti on myös hyvä lahjaidea.

Nämä hoidot tekevät hyvää, sekä keholle, että mielelle ja käyvät minilomasta ❤️

Aromahieronta vartalolle 45 min. + Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito 75 min, 160 €
Hoidon sisältö
Rentouttava ja lempeä aromahieronta: selän ja jalkojen hieronta eteerisellä öljyllä. Eteerinen öljy valitaan asiakkaan toiveiden mukaan (virkistävää / rentouttavaa / rauhoittavaa).

Slow Beauty by Kauneuspastelli kasvohoito: kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, pään alueen, kasvojen, niskan ja hartioiden hieronta (30 min.), naamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet.
Kasvohoito tehdään suomalaisella luonnonkosmetiikkasarja Ekopharmalla, huomioiden ihon yksilölliset tarpeet.

Hoidon päätteeksi tarjoilu, joka sisältää terveysshotin tai vastaavan juoman ja pientä hyvää, kuten tummaa suklaata, pähkinöitä ja hedelmiä/marjoja.

Hoitoon varattu kokonaisaika 2h 30 min.

Aromahieronta vartalolle 45 min. + Kasvohoito 45 min, 135 €
Hoidon sisältö
Rentouttava ja lempeä aromahieronta: selän ja jalkojen hieronta eteerisellä öljyllä eli saman kaavan mukaan kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa.

Kasvohoito: kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, pään alueen, kasvojen, niskan ja hartioiden hieronta (30 min.), hoitovoiteet. Hierontaan valitaan ihotyypille räätälöity seerumin, ihonhoitoöljyn ja naamion coctail, joka hoitaa ja ravitsee ihoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Hoidon päätteeksi tarjoilu, joka sisältää terveysshotin tai vastaavan juoman ja pientä hyvää, kuten tummaa suklaata, pähkinöitä ja hedelmää.

Hoitoon varattu kokonaisaika 2h.

Aromahieronta vartalolle 60 min. + pään alueen, kasvojen, sekä niskojen ja hartioiden hieronta 30 min, 120 €
Hoidon sisältö
Rentouttava ja lempeä aromahieronta: selän ja jalkojen, sekä jalkaterien hieronta eteerisellä öljyllä. Eteerinen öljy valitaan asiakkaan toiveiden mukaan (virkistävää / rentouttavaa / rauhoittavaa). Pään alueen hieronta ilman öljyä, kasvojen hieronta ihotyypille sopivalla öljyllä.

Hoidon päätteeksi tarjoilu, joka sisältää terveysshotin tai vastaavan juoman ja pientä hyvää, kuten tummaa suklaata, pähkinöitä ja hedelmiä/marjoja.

Hoitoon varattu kokonaisaika 1h 45 min.

PASTELLIN KLASSISET KASVOHOIDOT
Täydellinen kasvohoito 90 min, 95€
Alkupuhdistus, kuorinta, ihon mekaaninen puhdistus, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta, naamio, loppuvoiteet. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet. 

Mekaaninen ihonpuhdistus 60 min, 78€
Alkupuhdistus, kuorinta, ihon mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoiteet.

Pikakasvohoito ihon tarpeiden mukaan (kosteuttava / tasapainottava / elvyttävä / kirkastava) 45 min. 58€
Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet. Niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa.

Timanttihionta 45 min, 73€
Alkupuhdistus, timanttihionta, ihotyypille sopiva naamio, loppuvoiteet. Niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa.

Ultraäänipuhdistus 45 min, 73€
Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, ihotyypille sopiva naamio. Niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa.

Kaikkiin kasvohoitoihin voidaan yhdistää timanttihionta tai ultraäänipuhdistus. Hoidon yhteydessä hinta +15€.

Tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaan EkoPharma Helsinki luonnonkosmetiikka sarjasta.

PASTELLIN BTB13 PRO-AGE KASVOHOIDOT
BTB13 Pro-Age kasvohoito 90 min, 125€
Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta, Ditelle ultraääni + mikrovirta hoito (ihoa elvyttävä ja kiinteyttävä), naamio ja hoitovoiteet. 

Tähän hoitoon voidaan lisätä myös Ditelle silmänympäryshoito tai huultenympäryshoito +15€.

BTB13 Tehohoito ihoa kirkastamaan ja kosteuttamaan 90 min, 115€
Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi + BTB13 erikoishoitotuotteet, räätälöity vitamiinirikas naamio, joka hierotaan kasvoille. Hoidon päätteeksi niska-hartiaseudun hieronta. Loistava hoito kuivalle ja elottomalle iholle!

Räätälöidyt BTB13 Pro-Age hoidot 60-90 min.
Hoito voi sisältää esimerkiksi Ditelle lifting -hoidon, timanttihionnan, kasvojen ja/tai niska-hartiaseudun rentouttavan hieronnan sinun toivomustesi ja tarpeidesi mukaan. Jos et ole varma, mitä haluat tai tarvitset, vastaan mielelläni kysymyksiisi, joko puhelimitse (045 – 138 8882) tai sähköpostilla (minna@kauneuspastelli.fi). Kysy rohkeasti, autan mielelläni!

DITELLE 900 LAITEHOIDOT KASVOJEN ALUEELLE
Tehokas ja monipuolinen Ditelle on suomalainen innovaatio. Sen kehittelyssä on huomioitu turvallisuus ja hoitojen tehokkuus. Kaikki hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta.

Ditelle lifting, kasvoja kiinteyttävä hoito, on yksi suosituimmista hoitomuodoista. Siinä kasvolihaksia aktivoidaan miellyttävällä tavalla ja voidaankin puhua veitsettömästä kasvojen kohotuksesta. Tämä hoito lisää jäntevyyttä, aktivoi verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Ditelle hoitoja voidaan kohdistaa tehostetusti myös huulten- ja silmänympärysalueelle, sekä yksittäisiin juonteisiin kasvoilla. Silmänympäryshoidot käyvät sekä silmänympärysalueen turvotukseen (jos kyse on nesteturvotuksesta, ei rasvasta silmänympärysalueella), että silmänympärysalueen juonteisiin. Joissain tapauksissa silmänympärysalueen turvotuksen lähtiessä pois, iho alueella saattaa muuttua ryppyiseksi, mikä on varsin loogista. Jos näin tapahtuu, niin nämä kaksi hoitoa on järkevä yhdistää ja jatkossa tehdä hoito ensin juonteille ja jatkaa sen jälkeen turvotuksen poistavaa ohjelmaa.

Lisää tietoa Ditellestä voit lukea laitevalmistajan sivulta www.diter.com.

Ditelle kasvojen lifting hoito 75 min, 125€
Alkupuhdistus, kuorinta, Ditelle lifting, naamio, niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle kuningatar kasvohoito n. 110 min, 158€
Alkupuhdistus, kuorinta, seerumin tehokkaasti imeyttävä ja ihokudosta napakoittava ultraääni + mikrovirta -yhdistelmähoito, Ditelle lifting, naamio, niska-hartiaseudun hieronta naamion vaikuttaessa, hoitovoiteet.

Ditelle sarjahoidot
Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona. Kasvojen lihakset kiinteytyvät siinä missä vartalonkin lihakset, mutta hoitaminen vaatii säännöllisyyttä. Sarjahoidon jälkeen ylläpitohoito 2-3 kuukauden välein on suositeltavaa. Omatoiminen kasvojumppa ja kasvojen hieronta tukevat hoitolassa tehtäviä hoitoja.

Ditelle kasvojen lifting kokeilu n.40 min, 35€
Haluatko päästä testaamaan, miltä lifting-laitehoito tuntuu ja kysellä samalla hoidosta lisää? Hoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, lifting hoidon ja hoitovoiteet.
 

Ditelle kasvojen lifting sarjahoito (hoitojen väli 7-10 päivää) 5 x 30 min, 225€
Alkupuhdistus, kasvojen lifting, hoitovoiteet.

Ditelle silmänympärysalueen sarjahoito (hoidot 1-2 kertaa / vko) 5 x 30 min, 190€
Alkupuhdistus, silmänympäryshoito, silmänympärysvoide.

Ditelle huultenympärysalueen sarjahoito (hoidot 1-2 kertaa / vko) 5 x 30 min, 190€
Alkupuhdistus, huultenympäryshoito, hoitovoide.

PASTELLIN HOIDOT KÄSILLE JA JALOILLE
Käsihoito 60 min, 60€
Kynsien viilaus, kynsien ja kynsinauhojen hoito, käsien hieronta, väritön lakkaus.

CND Shellac kestolakkaus 60 min, 45€
Kynsien viilaus, kynsien ja kynsinauhojen hoito, yksivärinen lakkaus.

Kestolakkauksien poisto ja uusi lakkaus 90 min, 55€

Kestolakkauksien poisto 15€

Käsien ja jalkojen pakettihoito 105 min. 95€
Jaloille liotus, kynsien leikkaus ja siistiminen, kovettumien poisto, kevyt hieronta.
Käsille kynsien lyhentäminen ja kynsinauhojen siistiminen, kevyt hieronta.
Tämä hoito sopii sinulle, jolla ei ole paljon kovettumia tai paksuuntuneita varpaan kynsiä. Voimme varioida hoitoa tarpeesi mukaan varatun ajan puitteissa.

Jalkahoito 75 min, 66€ (kynsien lakkaus +5€ / yksivärinen CND Shellac kestolakkaus +25€)
Jalkojen liotus, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen, lyhyt hieronta.

Spa jalkahoito 90 min, 78€ (yksivärinen CND Shellac kestolakkaus +25€)
Jalkojen liotus ja kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja siistiminen, hieronta ja kynsien lakkaus. Jos jaloissa on paljon kovettumia ja/tai kynnet vaativat ohentamista, kannattaa valita spa jalkahoito.

Voit halutessasi ottaa myös oman kynsilakan mukaan.

CND Shellac kestolakkaus varpaiden kynsille 60 min. 53€
Jalkojen lyhyt liotus, kynsien leikkaus ja pinnan siistiminen, yksivärinen lakkaus. Tämä sopii sinulle, jolla jalkapohjat ovat hyvässä kunnossa ja kaipaat ainoastaan kestävää lakkausta.

MUUT HOIDOT
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30€ (kasvohoidon yhteydessä 25€)
Ripsien kestovärjäys 20€ (kasvohoidon yhteydessä 18€)
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys 20€ (kasvohoidon yhteydessä 18€)

YumiLashes ripsien kestotaivutus (sis. kestovärjäyksen ripsiin) 75 min, 80€
Kulmien värjäys kestotaivutuksen yhteydessä +18€
Lisää tietoa kestotaivutuksista www.yumilashes.fi.

Sokeroinnit (naisille)
Sääret 40€
Reidet 40€
Sääret ja reidet 75€
Bikini linja 35€
Kainalot 28€
Käsivarret 40€
Ylähuuli- ja leuka 10€ (kasvohoidon yhteydessä 8€)

Oikeiden tuotteiden valinta juuri sinun ihollesi 30 min, 30€
Tuntuuko siltä, että oikeiden ihonhoito tuotteiden löytäminen on hankalaa tai kaipaat apua/ideoita päivittäiseen ihonhoitoosi? Voit varata henkilökohtaisen 30 minuutin ajan, jonka aikana käymme yhdessä läpi, mitkä tuotteet sinulle sopivat parhaiten juuri tällä hetkellä. Saat mukaasi hoitoreseptin. Veloitus 30€ korvataan tuoteoston yhteydessä.