Apua, ihoni veltostuu!

Monen huolena on ihon veltostuminen, koska se tekee ilmeen alakuloisen näköiseksi. Tässä jutussa haluan kertoa veltostuneen ihon tehohoidoista.

Täytän ensi vuonna 50 vuotta. En tunne itseäni niin vanhaksi, mutta olen hyvin tietoinen siitä, minkä ikäinen olen ja mitä iän tuomia muutoksia ihossani on. Vanheneminen (ainakaan juuri tässä kohtaa) ei ole pelkästään huono asia, koska en haikaile nuoremman itseni perään.

Iän mukanaan tuomat fyysiset muutokset saavat joka tapauksessa hetkittäin mietteliääksi ja en haluaisi näyttää väsähtäneeltä. Tavoitteeni on yrittää suhtautua asiaan neutraalisti, koska me kaikki vanhenemme. Pyrin pitämään itsestäni hyvää huolta, varsinkin sisäisesti, mutta myös ulkoisesti. Mielestäni ei ole turhamaista, jos ja kun kiinnittää ulkonäköönsä huomiota. Sen vuoksi haluan kertoa keinoista, mitkä auttavat sinua.

Miten veltostunutta ihoa hoidetaan?

Perintötekijät ja eletty elämä (auringonotto, sokeri, tupakka, ihon hoito/hoitamattomuus, ravitsemustottumukset jne.) vaikuttavat siihen, miten ikääntymisen merkit näkyvät. Koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa tapojaan ja varttuneemmankin ihon saa vielä hehkumaan!

Parhaat hoitotulokset saadaan, kun ihoa hoidetaan kotona hyvin ja sen lisäksi otetaan ihoa kiinteyttäviä hoitoja. Erilaisia hoitomuotoja on tarjolla paljon.

Kotihoito

Ihon eri tarpeet vaihtelevat ihotyypistä ja vuoden ajasta riippuen. Ihon hyvä puhdistus, sekä laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin panostaminen kannattaa ehdottomasti. Kosmetologi, joka hoitaa kasvojasi, osaa suositella sinulle oikeat tuotteet.

Parhaat veltostuneen ihon hoidot

Ditellen kuningatar hoito – kaksoisvaikutteinen tehohoito, joka napakoittaa ja kohottaa

Hoidon teho perustuu ultraäänen ja mikrovirran yhdistelmään, jossa kiinteyttävä seerumi saadaan imeytettyä kasvoihin tehokkaasti ja samalla mikrovirta napakoittaa ihokudosta. Ihon elastisuus paranee. Hoidon toisessa vaiheessa tehdään kasvojen lihaksia kohottava kiinteytyshoito (lifting). Siinä aktivoidaan kasvojen lihaksia, jonka ansiosta myös verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

Ditelle tarjoaa paljon muitakin mahdollisuuksia ja hoitoja voidaan varioida tarpeen mukaan.

Mikroneulaus

Mikroneulaus aktivoi ihon kollageenin tuotantoa. Siinä tuotetaan tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Samalla ihoon saadaan imeytettyä kaikki tärkeät tehoaineet. Hoito heleyttää ja napakoittaa ihoa tehokkaasti.

Kasvojen hieronta

En koskaan kyllästy puhumaan kasvojen hieronnan hyvää tekevästä vaikutuksesta. Sen teho perustuu kasvojen lihaksien jännitysten ja kireyksien poistoon. Verenkierto kasvojen alueella paranee ja samalla myös ihon väri. Jännitämme kasvojen lihaksia siinä missä muitakin lihaksia. Se saattaa saada ilmeen kireäksi ja pidemmässä juoksussa jämäkkä kireys jää niin sanotusti päälle. Hieronta vapauttaa loistavalla tavalla jännityksiä ja saa sinut levänneen näköiseksi.

Tässä muutama vinkki, miten kasvojen veltostunutta ihoa voi hoitaa. Kerron mielelläni lisää tekemistäni hoidoista ja minulle saa laittaa kysymyksiä osoitteeseen minna@kauneuspastelli.fi. Autan mielelläni ?

Jätä kommentti